Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsKundalini Reiki

Bij Kundalini Reiki activeer je de oersterke aardse energie in jezelf, die onderaan je ruggengraat ligt opgerold. Deze energie is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Bij elke inwijding ontwaak en activeer je deze krachtige, healende energie in jezelf, waardoor je nog sneller en effectiever jezelf en anderen kunt healen.

Omdat het opstijgen van deze aardse energie door de aanwezige chakra’s een krachtig proces is (je zult veel onbewuste blokkades gaan loslaten), bestaat Kundalini Reiki uit drie niveaus: Kundalini Reiki I, Kundalini Reiki II en Kundalini Reiki Master & boosters. De inwijding in deze niveaus ontvang in drie opeenvolgende bijeenkomsten. Bij elke bijeenkomst worden je chakra's gezuiverd en geopend om het steeds verder opstijgende Kundalini Vuur sterker te laten integreren. 

Je begint altijd bij het eerste niveau, ook al ben je misschien ingewijd in een ander energie-healingsysteem. De reden hiervan is dat Kundalini Reiki een behoorlijk krachtige, transformerende energievorm is. Door jezelf tussen de niveaus enkele dagen tot een dikke week de tijd te gunnen, kun je de energie op een rustige manier in je lichaam en chakra's laten integreren.

Tijdens elke workshop ontvang je behalve de inwijding ook een zuiverende meditatie, oefeningen en uitgebreide informatie over het proces rond het ontwaken van je Kundalini.

Grondlegger van de Kundalini Reiki is de sympathieke Ole Gabrielsen. Mijn inwijdingen in de Kundalini Reiki 2009 heb ik direct van hem ontvangen.


Trainingsduur: drie bijeenkomsten van ca. 2 uur elk

De uitwisseling voor deze drie inwijdingen samen bedraagt € 175.

Inclusief koffie & thee, uitgebreide manual en certificaat

Klik hier om je in te schrijven!


Terug in je Eigen Kracht