Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsShambhala Reiki: je kunt zó veel meer dan je denkt


Shambhala Reiki is een prachtige manier om je persoonlijke en spirituele groei te optimaliseren.
Shambhala versterkt de verbinding met je Hogere Zelf en met de energieën om ons heen, door op een grondige manier blokkades in je systeem te verwijderen. Je komt terug in je eigen kracht en versterkt je healende en paranormale gaven.

Wat is Shambhala? Shambhala is de moderne variant van Reiki. Het verschil zit 'm in het feit dat Shambhala een hogere vibratie heeft, waardoor ze sneller en krachtiger werkt dan de 'gewone' Reiki. Logisch: Reiki werd zo'n honderd jaar geleden 'ontvangen' door Mikao Usui, en onze frequentie is inmiddels flink toegenomen. Door de hogere trilling van Shambhala, krijg je sneller inzicht in je eigen blokkades, kun je deze effectief verwijderen waardoor je dichter bij je kern & kracht komt. En doordat je dichter bij jezelf komt, verhoog je vanzelf opnieuw de trilling van je energielichaam, etc.
Shambhala is in er in de eerste plaats voor jezelf en voor je eigen (spirituele) ontwikkeling. Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loslaten van oude patronen, overtuigingen of angsten en het ontwikkelen van je eigen kracht. Het helpen (en genezen) van anderen is een heerlijke bijkomstigheid.

Doel: je versterkt je innerlijke gaven en optimaliseert het ontvangen & doorgeven van de universele healingskracht (= Ki).
Resultaat:
je kunt sneller en effectiever jezelf en anderen helpen in hun ontwikkelingsproces. Shambhala Reiki geeft je de vrijheid om weer diegene te worden die je werkelijk bent, het versterkt je paranormale vermogens en je zelfvertrouwen. Je komt weer terug in balans én vol in je eigen kracht.

Net als Reiki bestaat Shambhala Reiki uit pure en onvoorwaardelijke Liefdesenergie en is ze afkomstig van de opgestegen meester Saint Germain. De The School of Esoteric Sciences o.l.v. John Armitage heeft een aantal trainingen ontwikkeld, waarvan ik, als gecertificeerd trainer, er twee aanbied: Shambhala Basic Master Healer en Shambhala Basic Master Teacher.

Op mijn trainingen zijn de algemene voorwaarden van LEF & LIEFDE van toepassing.

Shambhala Shamballa New Paradigm Healing Reiki Nijmegen


 


Terug in je Eigen Kracht