Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsNusta Karpay: voor intuïtieve groei en balans


Bij de Nusta Karpay staan jouw ontwikkeling, energiekracht en balans centraal. Je loopt letterlijk het verlichte pad naar eenheid & heelwording af. Compleet met kaarslicht, godinnen-energie, despacho's, meditaties, oefeningen en bloemblaadjes. Prachtig!

Doel: de Nusta Karpay heractiveert de vrouwelijke oerkracht in jou, waardoor je weer terug in je eigen kracht en energie komt. Hierdoor herstel je de balans in je leven.
Resultaat: de pure Nusta-energie transformeert innerlijke blokkades, zuivert je chakra's en brengt ze in balans, vergroot je zelfvertrouwen en versterkt het (zelf)genezende vermogen van je lichaam op een ongelooflijk krachtige manier.
Start:
6 mei 2014.

Inhoud: tijdens de training ontvang je zeven rituele inwijdingen in de krachtige energie van de Nusta's, de godinnen van de Inca's. De Nusta-energie is sterk maar liefdevol, en brengt je op een dieper niveau in contact met de enorme kracht van Moeder Aarde. Door de emotionele en energetische zuivering - op chakra- en emotioneel niveau - laat je los wat je niet meer nodig hebt, kom je helemaal in balans en terug bij je ware zelf. De training is een mooi vervolg op de Munay Ki.
De Nusta Karpay bestaat uit inspirerende bijeenkomsten vol energie, inzichten, meditaties en oefeningen.
Je kunt kiezen of je de training 's avonds (in vier avondbijeenkomsten*) of overdag volgt (drie dagbijeenkomsten). Tussen de bijeenkomsten zit altijd drie tot vier weken, zodat je de energie goed kunt laten integreren. Tijdens de laatste bijeenkomst leer je hoe je zelf alle initiaties door kunt geven aan anderen. 

Let op: Neem zeven stenen mee! Deze gebruik je tijdens de training voor je inwijdingen. Het kunnen stenen uit de natuur zijn of edelstenen die belangrijk zijn voor jou.

*De avondtraining geef ik samen met Ellen Engelaar van praktijk Join Hands uit Beek. 

Nusta Karpay Nijmegen


Trainingsduur:
4 avondbijeenkomsten (20.00 - 22.30 u)
óf
3 dagbijeenkomsten (10.00 - 14.00 u).

Tarief:
€ 50 per avondbijeenkomst en € 75 per dagbijeenkomst. Incl. koffie & thee en uitgebreide manual.

Klik hier om je in te schrijven!

 


Terug in je Eigen Kracht