Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsMUNAY-KI: ontdek de oerkracht in jezelf 


Munay-Ki bestaat uit negen rites, negen manieren van waarnemen, leven & beleven, en is afkomstig van de Q'eros, de heilige medicijnmensen uit Zuid-Amerika. De rites versterken je persoonlijke en spirituele groei, helen emotionele wonden, maken je bewust van vastgeroeste patronen en helpen je om deze los te laten. De krachtige, positieve energie van de Munay-Ki brengt je terug in balans, versterkt je zelfvertrouwen en vergroot je intuïtieve vermogens.

Doel: het activeren van de aanwezige kracht en oerkennis in jezelf, d.m.v. eeuwenoude Inca rites, moderne meditaties, de nieuwste inzichten & oefeningen en krachtige energieën.
Resultaat: rust, zelfvertrouwen, compleet in balans en een sterk besef van de enorme intuïtieve kracht in jezelf.
Start: voorjaar 2014. 

Inhoud: De training* bestaat uit negen avondbijeenkomsten - om de drie tot vier weken, zodat je de inzichten en energie goed kunt laten integreren. Elke bijeenkomst ontvang je één tot twee rites van de Munay-Ki, die we uitgebreid behandelen. Door middel van meditaties en oefeningen (binnen & in de natuur) leer je de rites zo volledig mogelijk te integreren en in praktijk te brengen. Want daar gaat het ten slotte om. Daarom geven wij een uitgebreide training Munay-Ki! Wij maken namelijk ook gebruik van de kennis, energie en oefeningen uit o.a. de Munay-Ki van Villoldo & Jenkins, Jassentechniek, Shambhala Reiki, Nusta Karpay, NLP en de RET.

Op mijn trainingen zijn de algemene voorwaarden van LEF & LIEFDE van toepassing. 

* Deze training geef ik samen met Ellen Engelaar van praktijk Join Hands uit Beek.

Munay Ki Nijmegen

Trainingsduur: 9 avonden van 20.00 tot 22.30 u 

Tarief: € 50,- per trainingsavond. Inclusief koffie & thee, uitgebreide manual en Pi-stone.


Klik hier om je in te schrijven!


Terug in je Eigen Kracht