Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsInspirerende links

Inspirerende sites: Op de site van Jassentechniek kun je van alles vinden over deze bijzonder effectieve methode en hoe je in de Flow kunt blijven. In haar spirituele blog Soulwoman schrijft mijn sympathieke ex-Cosmopolitancollega Viola Robbemondt over (haar) ervaringen met spiritualiteit, gezondheid en psyche. Bij CatharinaWeb Tarot kun je snel een dagkaart trekken of 'n andere tarotlegging doen. Leuk! Op TED.com vind je de meest inspirerende ideeën van wetenschappers, ontwerpers en andere 'verlichte' denkers. Lees meer over de krachtige Hawaïaanse Ho'oponopono, de Self-I-Dentity van dr. Ihaleakhala Hew Len, of zoals Wayne Dyer het zo fraai formuleerde: "If you change the way you look at things, the things you look at will change." En dat is wat Ho'oponopono doet.

Leuke (spirituele) webwinkels:  De heerlijke Eastern Myth-wierook koop je bij de New Age winkel. Je kunt er natuurlijk nog veel meer leuke spulletjes bestellen! Bij Femtopia kun je o.a. terecht voor de o zo fijne Jule Jaaragenda van Tanja Hilgers. Uitgeverij Thema heeft veel inspirerende boeken die werken! In de webshop van Janosh, bekend inspirator en ontwerper van energetische kunst, kun je prachtige Aura Sprays kopen om jezelf en ruimtes te reinigen en te beschermen. Als je zuivere en sterk opgeladen kristallen zoekt, dan vind je die ongetwijfeld in de webshop van Elohim. Ze zijn net iets duurder dan de meeste kristallen(web)winkels, maar de kwaliteit is dan ook bijzonder. Een andere fijne site is die van 'Edelstenen & Mineralen'. Het leuke daarvan is dat je op die site ook op 'fysieke of mentale klacht' kunt zoeken. Bovendien kun je ze daar ook meteen bestellen. De Kunstvrouw maakt heel leuke, vrolijke en kleurrijke schilderijen-met-'n-knipoog voor iedereen die iets bijzonders heeft gedaan, of op het punt staat te gaan doen.

Inspirerende mensen: Tijn Touber werd bekend als popmuzikant en journalist van Ode. Nu is hij inspirator en auteur van o.a. Spoedcursus Verlichting. James Redfield's boek De Celestijnse Belofte was het begin van mijn spirituele ontdekkingsreis. En ik denk ook dat van heel veel anderen. Op zijn site kun je interessante artikelen en besprekingen lezen. Dr. Alberto Villoldo was een van de eerste niet-Zuidamerikanen die werd ingewijd in de inzichten en geheimen van de eeuwenoude Inca-rites, de Munay-Ki.

 

 Dank je wel:   

Vormgever Suzan van Lieshout uit Nijmegen, voor het ontwerpen van mijn prachtige logo!
Hans van Meteren van Numaga Design uit Lent, voor het ontwikkelen van mijn site. En dat alles voor een prima prijs. Leuk!
En 'n dikke kus voor Jacqueline Schenk, voor het schieten van de fijne foto's!

 

 

Terug in je Eigen Kracht