Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsJassentechniek kindersessie

Het lijkt wel alsof steeds meer kinderen last krijgen van spanningen, angsten, concentratie-problemen en gedragstoornissen.
De oorzaak hiervan ligt - verrassend genoeg - vooral bij de ouders: kinderen nemen onbewust namelijk heel gemakkelijk onze ballast over. Logisch dat ze daar last van krijgen.

Kinderen staan heel open in het leven en zuigen als een spons razendsnel indrukken in zich op. Vooral in de veilige omgeving van thuis. Daardoor vóelen zij onze malende gedachten, frustraties, boosheid, negatieve levenspatronen en onzekerheden. Omdat ze zo jong zijn, kunnen ze nog geen onderscheid maken tussen welke emoties daadwerkelijk van hen zijn, en welke emoties eigenlijk van ons of anderen zijn.
Onbewust nemen zij al dat gepieker over, alsof het hun eigen zorgen en angsten zijn. Logisch dat ze daar last van krijgen. Ze worden druk, angstig, moe en vertonen allerlei gedrags - en concentratieproblemen.

Bij Praktijk Lef & Liefde starten we een Jassentechniek kindersessie altijd met één van de ouders, waarbij we je kind op afstand (dus met intentie) meenemen in die sessie. Maar de nadruk van de eerste sessie ligt duidelijk op jóu. Daarom gaan we vooral zoeken naar de kernoorzaken van jouw ballast en daar proberen we samen - jij en ik - bewustzijn op te krijgen. En vervolgens gaan al die ballast-jassen bij jou (en je kind op afstand) uit.
Als jouw kind groot genoeg is om zijn eigen gevoelens, gedachten, angsten en zorgen onder woorden te brengen (dus zo tussen de 6 en 14 jaar oud is), is het fijn als jouw kind in de tweede sessie met je meekomt. Want dan ligt de nadruk op je zoon of dochter. Nadat alle alle ballast-jassen verwijderd zijn, krijgt je kind beschermende lichtjassen aan. Is je kindje nog te jong om zich voldoende duidelijk te uiten, dan nemen we je kind in de tweede sessie weer op afstand mee. Maar ook dan ligt de nadruk vooral op jouw kindje en gaan we via jou bij hem of haar verstorende energieen en ballast-jassen verwijderen.

Lees hier de visie van Hans de Waard, Jassentechniek-ontwikkelaar, over Jassentechniek & kinderen. Mocht je nog vragen hebben, dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen.

Jassentechniek Kinderen Nijmegen

 

Jassentechniek kindersessie:

Consult: sessie van 1,5 uur, gevolgd door een vervolgsessie van 1 uur

Tarief: € 150,- voor deze twee sessies samen

Voor de eventuele sessies die daarop volgen vraag ik € 75,- per keer


Terug in je Eigen Kracht