Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsJassentechniek Healing

 

Jassentechniek Healing is een prima ondersteuning bij een Jassentechniek-sessie maar kan ook op zichzelf worden toegepast. Het is een krachtige behandelingsmethode die diep in je lichaam, organen en chakra's doordringt. De zuiverende energie van de Jassentechniek reinigt, transformeert, regenereert en vitaliseert. Resultaat: jij bent weer helemaal in balans en zit weer lekker in je vel.

Jassentechniek Healing richt zich niet alleen op de directe behandeling van deze klachten maar ook op het voorkomen daarvan. Op deze wijze stimuleer je het positieve resultaat ook op de langere termijn. Deze krachtige energietherapie is weldadig bij zowel gewrichtspijn, spierklachten, ontstekingen en onrust in het lichaam als bij ziekte.

De behandeling: een Jassentechniek Healing-sessie is een enorm krachtige behandelingsmethode die diep in je lichaam, organen, cellen, acupunctuurpunten en chakra's doordringt. De Healing wordt onder andere via scannende bewegingen door het lichaam geleid. De zuivere en krachtige energie van de Jassentechniek reinigt en transformeert stagnaties in je energiesysteem en vervolgens regenereert en vitaliseert ze je alle facetten van je lichaam. Het mooie aan de Jassentechniek Healing is dat het 't zelfgenezend vermogen van je lichaam sterk verbeterd.

Resultaat: jij bent weer helemaal in balans en zit weer lekker in je vel. Het enige wat jij hoeft te doen, is na de anamnese lekker rustig in je stoel te zitten (met al je kleren aan) en de energie te ontvangen.

NB: ook al zijn de Jassentechniek Healingsessies zeer effectief, ik kan niet garanderen dat ze élke ziekte zullen genezen. Als je je ziek voelt, ga dan ook altijd naar je huisarts. En als je last hebt van langdurig depressieve klachten, adviseer ik je om eerst een psycholoog te raadplegen. 

Jassentechniek Healing Nijmegen

Jassentechniek Healing sessie

Behandeling van ca. 45 min. € 65 per keer


Terug in je Eigen Kracht