Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsJassentechniek: gun jezelf een heerlijk vrij leven


De Jassentechniek is een bijzonder effectieve methode, die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast - jassen - los te laten.
Ballast zoals onverwerkte emoties en trauma's, lastige verbindingen met familie, vrienden of collega's, negatieve overtuigingen en (on)bewuste levenspatronen. Door al deze lagen te zuiveren en te verwijderen kom je veel dichter bij wie jij écht bent.

En het voelt heerlijk als je ballast hebt losgelaten! Weer grip op je leven te hebben in plaats van geleefd te worden. Geen schuldgevoel meer, geen faalangst, geen gevoel meer van 'ik moet, ik moet' - maar weer sterk in je eigen kracht. Weer voluit genieten van het leven!

Voor wie? Een Jassentechniek consult is bijz
onder geschikt wanneer je je vermoeid en futloos voelt. Wanneer je het gevoel hebt niet vooruit te komen of tegen de stroom in aan het zwemmen bent. Maar ook wanneer je last hebt van onverklaarbare gevoelens, negatieve gedachten, toenemende angst, stress of een onverwerkt verleden. 'n Jassentechnieksessie geeft je weer ruimte in je hoofd en lijf, en het helpt je terug in je kracht te komen. De Jassentechniek is trouwens ook geschikt voor kinderen.

De Jassentechniek is ontwikkeld door Hans de Waard, paramedicus, ontwikkelaar, coach & auteur, en hij heeft mij in 2011 en 2012 opgeleid. 

Op de individuele sessies zijn de algemene voorwaarden van LEF & LIEFDE van toepassing.

Jassentechniek Nijmegen


Terug in je Eigen Kracht