Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsErvaringen


Sophie, Nijmegen: "Hey Barbara, dankzij jou en de Jassentechniek ben ik helemaal van mijn nachtmerries af, die ik elke nacht had sinds mijn allergische shock en ziekenhuisopname. Dat had ik niet verwacht, super!"

Anne & Rick, Almen: "Lieve Barbara, dank je wel voor de mooie inzichten en wijsheden die je met ons allebei hebt gedeeld tijdens de workshop Godinnen Energie. Het was weer heel inspirerend om je te zien en we kijken alweer uit naar de volgende training!"

Coen, Oosterbeek: "Hartelijk dank voor de humor, liefde en gefocuste aandacht tijdens de chakra-healing. Tegelijkertijd weet ik ook dat het belangrijkste de uitwisseling en ondergaan van het energetisch gebeuren zelf was én is. Daarbij kan ik niet genoeg benadrukken dat het doorlopen van de chakra-stadia een heel krachtig instrument is gebleken. Een mooi proces en een fijne (piek-)ervaring!"

Yvonne, Wyler (DL): "Hallo Barbara en Ellen, ik heb enorm genoten van de
Munay Ki cursus! Ik heb ook veel geleerd. Het was een fijn groepje mensen. De sfeer heb ik als erg prettig ervaren en de ervaringen die je deelt met meerdere personen is erg mooi. Ook de inhoud van het cursusboek en de informatie die jullie erbij gaven was waardevol, leerzaam en uitgebreid. Liefs, Yvonne."

Ellen & Eveline, Nijmegen: "Lieve Barbara, dank je wel voor de mooie en bijzondere Engelen Workshop, we hebben er nog flink over nagepraat! Ook hartelijk dank voor je lieve mail met extra informatie!"

Scarlett, Uden: "Ik heb de
Munay-Ki avonden met jou en Ellen als heel ontspannen en ongedwongen ervaren. Leuke groep met juist heel uiteenlopende persoonlijkheden. Juiste mix van spiritualiteit maar met de voeten op de grond. Jullie opzet van de avonden maakt dat er daadwerkelijk bij de diverse initaties kan stil gestaan worden. De ruimte en tijd om het goed met elkaar te doorvoelen en doorpraten.... Niets dan lof!"

Peter, Oosterbeek: "Dag Barbara, het volgende wil ik je graag meegeven, naar aanleiding van de eerste Munay-Ki bijeenkomsten. Het geheel met de krachtige beelden, hoge energetische trilling en manifestaties heeft mij zeer geïnspireerd. De overdracht was warm en waardevol. Terugkijkend zijn het inderdaad deze sfeer en intentie die mij aanspreken en waarbinnen de eenvoud en directheid van de spiritualiteit die ik zoek geheel tot zijn recht komen. Het verleent vaste grond aan wat mij in positieve zin aanspreekt."

Ans, Veghel: "De Jassentechniek-sessie heeft het me veel inzichten gegeven in de weken na de behandeling. De meest grote verandering die ik voel is dat er een last van me is afgevallen, letterlijk veel meer lucht en ruimte heb gekregen en sommige dingen weer beter in perspectief zie. Deze week was ik het boek over de Jassentechniek weer aan het doorlezen en ik wist niet meer welke jassen wij tijdens de sessie zijn tegen gekomen, uiteindelijk is er tijdens de behandeling best wel veel gebeurd en besproken en gaat de jassen-sessie zelf toch best snel. Het is een hele mooie en heldere techniek waarvan ook hierbij de kracht in de eenvoud zit, een prachtig gegeven dat ik iedere keer weer op allerlei gebieden tegenkom. Super!"

Elsbeth, Zwolle: "Wat een fijne dag was het vrijdag, nogmaals dank je wel hiervoor! Dat kwam zeker door de inhoud van Shambhala (voelt erg goed, ben er ook al rustig mee aan het oefenen en vond de map ook prettig om na die tijd nog eens rustig door te lezen) en ook door de ontmoeting met jou. (Zonder klef te willen worden): je bent een sprankelend en kleurrijk mens, ha, wat een verademing dat 'dit soort' mensen (daar schaar ik mezelf dan ook maar onder, no offense:-) hier ook rondlopen!! Kortom, een cadeautjesdag voor mij!"

Marlous, Veghel: "Lieve Barbara, tijdens de behandeling van de Jassentechniek kreeg ik kramp in m'n linkervoet, dat was een teken dat ik bepaalde dingen niet los wilde of kon laten. Jij hebt met geholpen en nu voel ik me lichter en sta positiever in het leven. Ik heb spierreuma en had veel pijn laag in de rug en in de heup. Het werd in de nacht na jouw behandeling ineens heviger, maar na een paar dagen verdween de pijn en die is tot nu toe nog steeds weggebleven. Dank je wel voor de behandeling!"

Liesbeth, Nijmegen: "Dag Barbara, de Jassentechniek-sessie vond ik interessant en bijzonder. Ook al is de pijn nog niet weg (maar ja, die zit er al tien jaar), ik merk wel dat mijn humeur/stemming al een stuk lichter is. Ik ben meer ontspannen en vrolijk en daar ben ik ontzettend blij mee. Wordt dus vervolgd. Mijn partner merkt trouwens dat ook onze kinderen lekker ontspannen zijn; misschien omdat je hen tijdens de sessie hebt 'meegenomen'? De Flow-oefening doe ik nu een paar keer per dag. De oefening uit je mail zal me meer moeite kosten denk ik. Eerst maar eens proberen."

Marjolijn, Berg en Dal: "Lieve Barbara, hartelijk dank voor de fijne Shambhala-behandeling van mijn verzwikte enkel. Binnen 1,5 dag was m'n enkel weer helemaal geslonken en was de pijn verdwenen. Mooi op tijd voor het doopfeest van mijn kleinzoon!"

Ietje, Westervoort: "Dank voor de mooie inwijding in de Priesteressen-energie. Zacht en krachtig tegelijk."


Terug in je Eigen Kracht