Opleiding Jassentechniek Therapeut
Trainingen Shambhala Reiki, Munay-Ki
& Nusta Karpay
Spirituele workshopsOver mijzelf

 

Ik ben Barbara Looten. Ik ben een optimistisch, positief ingesteld mens en zie het leven als een grote, inspirerende ontdekkingsreis. Van jongs af aan heb ik geweten dat er meer in dit leven is dan wij denken te zien. En dat diepe, innerlijke weten werd in de loop der jaren door een aantal krachtige levenservaringen bevestigd en versterkt.

Mijn opleidingen & trainingen heb ik gevolgd bij Hans de Waard, Ole Gabrielsen, Ietje Schippers, Ellen Engelaar, Karin Meeng, José Nas, Wim Keune en Lucy Phillips.

Ik ben Jassentechniek Master Therapeut, Jassentechniek Healing Therapeut, trainee Docent Jassentechniek, Shambhala Reiki Master, Shamballa MDH Master Healer, Shamballa MDH Master Trainer, docent Munay Ki & Nusta Karpay, Kundalini Reiki Master, docent Dolphins of Atlantis & Priesteressen van de 7e Straal, Kumara Reiki Master en Usui Reiki I.

Ik heb jarenlang gewerkt als marketing- en communicatieadviseur bij o.a. Cosmopolitan, Marie Claire en Schouten & Nelissen. Sinds een aantal jaren ben ik freelancer. Daarnaast ben ik ook als kunstenares actief, kijk maar eens op www.kunstvrouw.nl
En ik ben moeder van drie prachtige kinderen!


Lef en Liefde Nijmegen   


 Terug in je Eigen Kracht